Hoe HIER omgaat met het Coronavirus.

Voor meer informatie verwijzen we je naar
de actuele nieuwspagina.

Persoonlijke begeleiding

Heb je begeleiding nodig, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou helpt, thuis of op school.

Meer info over persoonlijke begeleiding

Huisbezoek

Als je wilt, komen we bij jou thuis om te kijken hoe het daar gaat. Dan praten we met jou en je verzorgers over de problemen die zijn ontstaan.

Meer info over huisbezoek

Onderzoek

Het kan zijn dat er onderzoek nodig is om te kijken wat er niet goed gaat. Bijvoorbeeld een gedragsobservatie om jouw gedrag te kunnen begrijpen. Of een intelligentie-onderzoek om te zien of jij op de juiste school zit.

Meer info over onderzoek

Gezinsbegeleiding

Spelen er bij jou thuis meerdere problemen waarbij je hulp nodig hebt? Bijvoorbeeld financiële of opvoedproblemen? Ook dan kun je terecht bij HIER Jeugd.

Meer info over gezinsbegeleiding
Voor verwijzers
boek afbeelding

Voor verwijzers

boek afbeelding

Uw cliënten verwijzen naar HIER Jeugd

Werkt u in de zorg, in het onderwijs of bij de overheid en wilt u uw jongvolwassene doorverwijzen naar HIER Jeugd?

Dat gaat zo:
  • Maak een afspraak voor een intakegesprek. Hiervoor kunt u bellen met 0543 – 51 76 00 of mailen naar info@hierjeugd.nl.
  • We streven ernaar binnen een week een afspraak in te plannen.
  • Als verwijzer mag u altijd mee naar het intakegesprek. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een oriënterend kennismakingsgesprek of een rondleiding. We staan u graag te woord.
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: