Hoe HIER omgaat met het Coronavirus.

Voor meer informatie verwijzen we je naar
de actuele nieuwspagina.

Persoonlijke begeleiding

Heb je begeleiding nodig, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou helpt, thuis of op school.

Meer info over persoonlijke begeleiding

Huisbezoek

Als je wilt, komen we bij jou thuis om te kijken hoe het daar gaat. Dan praten we met jou en je verzorgers over de problemen die zijn ontstaan.

Meer info over huisbezoek

Onderzoek

Het kan zijn dat er onderzoek nodig is om te kijken wat er niet goed gaat. Bijvoorbeeld een gedragsobservatie om jouw gedrag te kunnen begrijpen. Of een intelligentie-onderzoek om te zien of jij op de juiste school zit.

Meer info over onderzoek

Gezinsbegeleiding

Spelen er bij jou thuis meerdere problemen waarbij je hulp nodig hebt? Bijvoorbeeld financiële of opvoedproblemen? Ook dan kun je terecht bij HIER Jeugd.

Meer info over gezinsbegeleiding

Onze visie

De visie van HIER Jeugd

Bij HIER denken we dat jij jezelf het beste kent. Jij kunt zelf dus het beste dingen veranderen. Hierbij helpen wij je op weg. Zo bekijken we waar jij behoefte aan hebt en we denken en doen graag met je mee. We helpen je bijvoorbeeld om iemand te bellen of gaan mee naar afspraken. Ook gaan we met plezier een stuk met je wandelen of helpen je met opruimen. Heb je al contact met andere hulporganisaties? Dan werken we samen om jou verder te helpen. Zo zorgen we voor inzicht in jouw problemen. We proberen deze samen hanteerbaar te maken en op te lossen. Met snelle hulp wanneer jij die nodig hebt.

Bij HIER Jeugd draait het om: 
  • jouw vraag of probleem
  • een persoonlijke en preventieve benadering 
    We kijken wat werkt voor jou, om zo grotere problemen te voorkomen.
  • iedereen in jouw omgeving
    Ook je ouder(s)/opvoeder(s) en andere belangrijke mensen praten mee.
  • eigen kracht en verantwoordelijkheid
    Jij kent jezelf het beste. Als jij wilt veranderen, willen wij je helpen.
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: