Hoe HIER omgaat met het Coronavirus.

Voor meer informatie verwijzen we je naar
de actuele nieuwspagina.

Persoonlijke begeleiding

Heb je begeleiding nodig, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou helpt, thuis of op school.

Meer info over persoonlijke begeleiding

Huisbezoek

Als je wilt, komen we bij jou thuis om te kijken hoe het daar gaat. Dan praten we met jou en je verzorgers over de problemen die zijn ontstaan.

Meer info over huisbezoek

Onderzoek

Het kan zijn dat er onderzoek nodig is om te kijken wat er niet goed gaat. Bijvoorbeeld een gedragsobservatie om jouw gedrag te kunnen begrijpen. Of een intelligentie-onderzoek om te zien of jij op de juiste school zit.

Meer info over onderzoek

Gezinsbegeleiding

Spelen er bij jou thuis meerdere problemen waarbij je hulp nodig hebt? Bijvoorbeeld financiële of opvoedproblemen? Ook dan kun je terecht bij HIER Jeugd.

Meer info over gezinsbegeleiding
Kosten
boek afbeelding

Kosten

boek afbeelding

Wat kost onze hulp?

Binnenlopen en een eerste intakegesprek bij HIER Jeugd kost niets. Tijdens dit gesprek bekijken we samen aan welke hulp of zorg je behoefte hebt. Ook kijken we hoe het zit met vergoedingen vanuit de gemeente, jouw zorgverzekering en je eigen bijdrage.

De financiering voor onze hulp is geregeld vanuit
  • de WMO–Jeugd, individuele begeleiding;
  • het Persoonsgebonden Budget (PGB);
  • onderaannemerschap.

Wil je een zorgvraag indienen bij jouw gemeente? Dan helpen we je hier graag bij.

Hulp zonder indicatie

Ook zonder beschikking (de vroegere zorgindicatie) kun je bij HIER Jeugd terecht. Wil je meer weten over de kosten van onze hulp? Bel ons dan gerust.

Wil je meer weten? Bel gerust 0543 – 51 76 00 of kom binnen lopen.

aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: