Hoe HIER omgaat met het Coronavirus.

Voor meer informatie verwijzen we je naar
de actuele nieuwspagina.

Persoonlijke begeleiding

Heb je begeleiding nodig, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou helpt, thuis of op school.

Meer info over persoonlijke begeleiding

Huisbezoek

Als je wilt, komen we bij jou thuis om te kijken hoe het daar gaat. Dan praten we met jou en je verzorgers over de problemen die zijn ontstaan.

Meer info over huisbezoek

Onderzoek

Het kan zijn dat er onderzoek nodig is om te kijken wat er niet goed gaat. Bijvoorbeeld een gedragsobservatie om jouw gedrag te kunnen begrijpen. Of een intelligentie-onderzoek om te zien of jij op de juiste school zit.

Meer info over onderzoek

Gezinsbegeleiding

Spelen er bij jou thuis meerdere problemen waarbij je hulp nodig hebt? Bijvoorbeeld financiële of opvoedproblemen? Ook dan kun je terecht bij HIER Jeugd.

Meer info over gezinsbegeleiding

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wat je vraag of probleem ook is, wij helpen je op weg naar een oplossing. Zo kun je bij ons terecht met je vragen of onzekerheden op het gebied van:

En als je wilt, komen we bij je thuis of op school. Zo vaak als nodig is. Samen bepalen we wat je graag wilt bereiken en hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Goed om te weten: we hebben intensief contact met andere hulpverleningsinstanties. Als het nodig is, verwijzen we je door.

Wie je ook bent en wat jouw vraag ook is: wij ondersteunen je op de manier die het beste bij jou past. Dat is de kracht van HIER. We bekijken graag met jou wat het beste helpt. Wat vandaag lastig is, gaat morgen misschien weer makkelijk.

aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: