Hoe HIER omgaat met het Coronavirus.

Voor meer informatie verwijzen we je naar
de actuele nieuwspagina.

Persoonlijke begeleiding

Heb je begeleiding nodig, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Je krijgt een persoonlijke begeleider die jou helpt, thuis of op school.

Meer info over persoonlijke begeleiding

Huisbezoek

Als je wilt, komen we bij jou thuis om te kijken hoe het daar gaat. Dan praten we met jou en je verzorgers over de problemen die zijn ontstaan.

Meer info over huisbezoek

Onderzoek

Het kan zijn dat er onderzoek nodig is om te kijken wat er niet goed gaat. Bijvoorbeeld een gedragsobservatie om jouw gedrag te kunnen begrijpen. Of een intelligentie-onderzoek om te zien of jij op de juiste school zit.

Meer info over onderzoek

Gezinsbegeleiding

Spelen er bij jou thuis meerdere problemen waarbij je hulp nodig hebt? Bijvoorbeeld financiële of opvoedproblemen? Ook dan kun je terecht bij HIER Jeugd.

Meer info over gezinsbegeleiding

Contact met HIER Jeugd

Ben jij jongvolwassene of jonger en heb je problemen thuis, op school of in de buurt? De professionals van HIER Jeugd kunnen jou helpen. Loop gerust even bij ons binnen of bel voor een afspraak. Onze deur staat voor je open!

Vraag of opmerking?

Heeft u een vraag en / of opmerking, laat die dan hieronder achter en dan hoort u z.s.m. van ons. Of neem contact met ons op via de gegevens hiernaast.

Naam:
*
Adres:
*
Postcode & plaats:
*
Telefoonnummer:
*
E-mailadres:
*
Geboortedatum:
*
Ben je zelf cliënt?:
*
Dienst:
 
Vraag / opmerking:
*
Reactie:
*
 
 
 
 

Adres & Telefoon

  • Misterweg 132
  • 7102 BN Winterswijk
  • Tel:0543 - 51 76 00
  • Fax:0543 - 51 76 13
  • E-mail: info@hierjeugd.nl
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: